O Norway House

Norway House d.o.o. osnovana je 2009 godine. Jedan od osnovnih ciljeva Norway House d.o.o. je uvoz visokokvalitetnih proizvoda iz Norveške za region Balkana. 2015 godine Norway House d.o.o. startuje uvoz premium norveških premium omega-3 proizvoda poznatog norveškoh brenda Biopharma i Norwegian omega-3. 22.05.2023. godine domaća farmaceutska kompanija LIN d.o.o. sa 30 godina iskustva u farmaciji, preko 100 zaposlenih i 22 sopstvenih apoteka je preuzela ekskluzivna prava uvoza i distribucije norveških brendova Biopharma i Norwegian omega-3 od strane Norway House d.o.o. LIN d.o.o. je veledrogerija za promet lekova i dijetetskih suplemenata sa sopstvenih 22 apoteka i preko 1000 klijenata veleprodajnih.

video
play-sharp-fill

Norveška je u svetu poznata po kristalno čistom moru i veličanstvenoj, netaknutoj prirodi. U zemlji 1000 fjordova i polarne svetlosti nastali su premium omega-3 proizvodi. Ponosni smo na činjenicu da su svi naši omega-3 proizvodi razvijeni, ispitani i proizvedeni za norveško tržište u Norveškoj.

video
play-sharp-fill

Dugogodišnja tradicija i inovativni razvoj su ključni faktori uspeha norveških omega-3 proizvoda. Naši premium omega-3 proizvodi su nastali u cilju dobijanja najčistijih višenamenskih omega-3 proizvoda. Da bi se ostvario taj cilj korišćene su najčistije sirovine dobijene od plave ribe i arktičkog divljeg bakalara.

Sirovo riblje ulje je prerađeno i prečišćeno najsavremenijim procesima, čime su uklonjene sve štetne supstance i zagađivači. Riblje ulje zatim prolazi kroz drugi proces prerade ostavljajući sve esencijalne omega-3 aktivne sastojke netaknute.

Svi naši omega-3 proizvodi su proizvedeni u skladu sa HACCP (Hazard analysis and critical control points) i GMP (Good Manufacturing Practice) za norveško tržište u Norveškoj. HACCP i GMP standardi obezbeđuju visok kvalitet i apsolutnu bezbednost norveških omega-3 proizvoda. Svi norveški omega-3 proizvodi su gluten free (ne sadrže gluten).