O Norway House

Norway House d.o.o. osnovana je 2009 godine. Jedan od osnovnih ciljeva Norway House d.o.o. je uvoz visokokvalitetnih proizvoda iz Norveške.

Norveška je u svetu poznata po kristalno čistom moru i veličanstvenoj, netaknutoj prirodi. U zemlji 1000 fjordova i polarne svetlosti nastali su premium omega-3 proizvodi. Ponosni smo na činjenicu da su svi naši omega-3 proizvodi razvijeni, ispitani i proizvedeni za norveško tržište u Norveškoj. Norway House d.o.o je ekskluzivni uvoznik i distributer poznatih norveških brendova Biopharma i Norwegian Omega-3.

video

Dugogodišnja tradicija i inovativni razvoj su ključni faktori uspeha norveških omega-3 proizvoda. Naši premium omega-3 proizvodi su nastali u cilju dobijanja najčistijih višenamenskih omega-3 proizvoda. Da bi se ostvario taj cilj korišćene su najčistije sirovine dobijene od plave ribe i arktičkog divljeg bakalara.

Sirovo riblje ulje je prerađeno i prečišćeno najsavremenijim procesima, čime su uklonjene sve štetne supstance i zagađivači. Riblje ulje zatim prolazi kroz drugi proces prerade ostavljajući sve esencijalne omega-3 aktivne sastojke netaknute.

Svi naši omega-3 proizvodi su proizvedeni u skladu sa HACCP (Hazard analysis and critical control points) i GMP (Good Manufacturing Practice) za norveško tržište u Norveškoj. HACCP i GMP standardi obezbeđuju visok kvalitet i apsolutnu bezbednost norveških omega-3 proizvoda. Svi norveški omega-3 proizvodi su gluten free (ne sadrže gluten) i GMO free (ne sadrže GMO).

Naš tim

Radomirović Bojan

dipl.maš.ing.
vlasnik – direktor
063 570 270

Janić Mirjana

dipl.ing.farm.tehnol.
asistent direktora
063 570 925

Rackov Boris

marketing menadžer
063 570 075

Šatarić Katarina

dipl.ing.polj.
menadžer maloprodaje
063 570 580

Novaković Predrag

ekon.
menadžer veleprodaje
063 570 923

Milosavljević Katarina

asistent u maloprodaji
063 570 580