Omega-3 kapsule

(4 recenzije)

3.000,00 рсд

Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Pakovanje: 144 gel kapsula od po 550 mg

Norveške Omega-3 kapsule

Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Omega-3 esencijalne masne kiseline korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi. One ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza).

Vitamin E sprečava oksidaciju ribljeg ulja u samom organizmu. Vitamin A je neophodan za dobar vid i jak imunitet. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva.

Omega-3 kapsule povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista. Omega-3 kapsule utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet celog organizma. Omega-3 kiseline ne samo da su dobre za vaše opšte zdravlje, nego mogu poboljšati i ucinak dijeta i vežbi za mršavljenje.

Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vežbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su omega-3 masne kiseline deo njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.

Norveške omega-3 kapsule namenjene su svima, bez obzira na pol i uzrast.

Sastav

Riblje ulje 500 mg sadrži:
Omega-3 masne kiseline 325 mg
EPA (Eikozapentaenoinska kiselina) 155 mg
DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina) 125 mg
Vitamin E (dl-alpha-tocopherol) 3,7 mg
Vitamin A (retinyl palmitate)  125 μg
Vitamin D (cholecalciferol)  8 μg

 

 • Sastojci: Riblje ulje (72 %), želatin, stabilizator (glycerol), dl-alpha-tocopherol, retinyl palmitate, cholecalciferol
 • Pakovanje: 144 gel kapsula od po 550 mg
 • Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25 C.
 • Preporučena dnevna doza: 1 soft gel omega-3 kapsula 1 puta dnevno uz obrok
 • Ne sadrži: Veštačke boje, arome i konzervanse. GMO i GM sastojke. Ozračene sastojke.
 • Upozorenje: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.
 • Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa svojim lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste norveške omega-3 kapsule. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara

 

MINISTARSTVO ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE
REŠENJE BROJ: 8970/2016 od 31.05.2016.

4 recenzije za Omega-3 kapsule

 1. Peđa

  Aktivan sam sportista i ovo je je jedini dodatak ishrani koji ne menjam!

 2. Dejan

  Najidealniji i najpotrebniji dodatak ishrani.

 3. Toni

  Ultra kvalitetno riblje ulje u kapsulama,zaista najbolje ne samo kod nas vec I u svetu,svakog pohvala!!!Pozdrav iz Leskovca!!!

 4. Julijana

  Koristimo ga porodicno vise od godinu dana, odlican suplement!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *