Omega-3 kapsule za žene

(4 recenzije)

3.000,00 RSD

Čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline specijalno razvijene za žene sa vitaminima K2, D i E. Norveške omega-3 kapsule za žene takođe sadrže folnu kiselinu (dobra za trudnoću), ulje žutog noćurka i kakao. Ulje žutog noćurka u velikoj meri sprečava neugodne simptome koji se javljaju pre menstruacije, a preporučuje se i tokom laktacije jer je bogato esencijalnim masnim kiselinama koje ulaze u sastav majčinog mleka.

Pakovanje: 120 gel kapsula od po 550 mg

Uskoro u prodaji

Kategorija: Oznake: ,

Norveške Omega-3 kapsule za žene

Čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline specijalno razvijene za žene sa vitaminima K2, D i E. Norveške omega-3 kapsule za žene takođe sadrže folnu kiselinu (dobra za trudnoću), ulje žutog noćurka i kakao. Ulje žutog noćurka u velikoj meri sprečava neugodne simptome koji se javljaju pre menstruacije, a preporučuje se i tokom laktacije jer je bogato esencijalnim masnim kiselinama koje ulaze u sastav majčinog mleka.

Norveške omega-3 kapsule za žene olakšavaju simptome menopauze, povećavaju gustinu kostiju i imaju pozitivan efekat za kožu. Norveške omega-3 kapsule za žene korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi.

Ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza).

Vitamin E sprečava oksidaciju ribljeg ulja u samom organizmu. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva. Vitamin K2 smanjuje krvarenje tokom menstruacije, a takođe smanjuje i pojavu bora na koži. Kakao snižava krvni pritisak, opušta organizam i otklanja stres. Folna kiselina je dobra za trudnoću. Omega-6 masne kiseline poboljšavaju opšte zdravlje i imunitet organizma.

Omega-3 kapsule za žene povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista. Omega-3 kapsule za žene utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet celog organizma. Omega-3 kiseline ne samo da su dobre za vaše opšte zdravlje, nego mogu poboljšati i ucinak dijeta i vežbi za mršavljenje. Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vežbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su omega-3 masne kiseline deo njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.

Norveške omega-3 kapsule za žene specijalno su razvijene za lepši pol, gde su svi dodaci u odnosu na norveške omega-3 kapsule pažljivo birani, kako bi se stvorio savršen proizvod namenjen lepšem polu.

Sastav

Riblje ulje 450 mg sadrži:
Omega-3 masne kiseline 292,5 mg
EPA (Eikozapentaenoinska kiselina) 151 mg
DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina) 101,5 mg
Ulje žutog noćurka (Oenotherae Biennis Oleum) 50 mg
Omega-6 masna kiselina (Gama-linolna kiselina 5 mg
Kakao ekstrakt (Theobroma cacao extractum) 25 mg
Vitamin E (dl-alpha-tocopherol) 6 mg
Vitamin D (cholecalciferol) 10 μg
Vitamin K2 (menaquinone-7) 12,5 μg
Folna kiselina (pteroilglutaminska kiselina) 100 μg

 

 • Sastojci: Riblje ulje (60 %), želatin, stabilizator (glycerol), ulje žutog noćurka (oenotherae biennis oleum) (6, 6 %), kakao ekstrakt (theobroma cacao) (3, 3%), dl-alpha-tocopherol, stabilizator (silicon dioxide), menaquinone-7, cholecalciferol, boja (karamela), arome, folna kiselina (pteroilglutaminska kiselina)
 • Pakovanje: 120 gel kapsula od po 550 mg
 • Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25 C.
 • Preporučena dnevna doza: 1 soft gel kapsula 1 puta dnevno uz obrok.
 • Ne sadrži: Veštačke boje, arome i konzervanse, GMO i GM sastojke, gluten, ozračene sastojke.
 • Upozorenje: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa svojim lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste NORVEŠKE OMEGA-3 KAPSULE ZA ŽENE. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara. Oboleli od epilepsije, šizofrenije i osobe na terapiji alifatičnim fenotiazinima ne treba da uzimaju preparat. Ukoliko se javi krvarenje iz nosa i povećana osetljivost ka nastanku modrica, prekinuti korišćenje preparata

 

MINISTARSTVO ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE
REŠENJE BROJ: 8969/2016 od 31.05.2016.

4 recenzije za Omega-3 kapsule za žene

 1. Svetlana M.

  Bravo za Norway House i sjajne proizvode

 2. Sanja

  Predivni i najbooljiiii proizvodi definitivno! ♥️

 3. Ljiljana

  Sve pohvale za Vaše proizvode. Dugo koristim i prezadovoljna sam.💝

 4. Emilija

  Koristim 2 meseca i prezadovoljna sam!!
  Sve pohvale❤️

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *