-17%

4x Omega-3 kapsule AKCIJA

11.000,00 RSD

Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Pakovanje: 144 gel kapsula od po 550 mg

+ BESPLATNA DOSTAVA

Norveške Omega-3 kapsule

Omega-3 kapsule sadrže čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, omega-3 esencijalne masne kiseline sa vitaminima A, D i E. Omega-3 esencijalne masne kiseline predstavljaju važan dodatak ishrani i doprinose jačanju imuniteta i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Omega-3 esencijalne masne kiseline korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi. One ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza).

Vitamin E sprečava oksidaciju ribljeg ulja u samom organizmu. Vitamin A je neophodan za dobar vid i jak imunitet. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva.

Omega-3 kapsule povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista. Omega-3 kapsule utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet celog organizma. Omega-3 kiseline ne samo da su dobre za vaše opšte zdravlje, nego mogu poboljšati i ucinak dijeta i vežbi za mršavljenje.

Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vežbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su omega-3 masne kiseline deo njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja.

Norveške omega-3 kapsule namenjene su svima, bez obzira na pol i uzrast.

Sastav

Aktivni sastojci Količina na preporučenu dnevnu dozu (1 kapsula) Količina na 100 g
Riblje ulje, koje sadrži:
Omega-3 masne kiseline, od čega:
– EPA (Eikozapentaenoinska kiselina)
– DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina)
500 mg
325 mg
155 mg
125 mg
69,44 g
45,14 g
21,53 g
17,36 g
Vitamin E (u obliku dl-alfa-tokoferola) 5 mg α-TE** (30,83%*) 513,9 mg α-TE**
Vitamin A (u obliku retinil palmitata) 125 μg RE*** (15,62%*) 17361 μg RE***
Vitamin D (u obliku holekalciferola) 8 μg (200%*)  1111 μg

* Preporučeni dnevni unos
**TE = α-tokoferol ekvivalent
***RE = all trans retinol ekvivalent

 

Nutritivna vrednost proizvoda Količina na preporučenu dnevnu dozu (1 kapsula) Količina na 100 g
Energetska vrednost (kJ/kcal) 21 kJ/5 kcal 2886 kJ /698 kcal
Masti (g)
od kojih zasićene masne kiseline (g)
0,45 g
0,03 g
63,1 g
4,6 g
Ugljeni hidrati (g)
od kojih šećeri (g)
0,08 g 11,0 g
< 0,5 g
Proteini (g) 0,15 g 21,5 g
So (g) < 0,2 g

 

  • Sastojci: Riblje ulje (72 %), želatin, stabilizator (glycerol), dl-alpha-tocopherol, retinyl palmitate, cholecalciferol
  • Pakovanje: 144 gel kapsula od po 550 mg
  • Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25 C.
  • Preporučena dnevna doza: 1 soft gel omega-3 kapsula 1 puta dnevno uz obrok
  • Ne sadrži: Veštačke boje, arome i konzervanse, gluten, ozračene sastojke.
  • Upozorenje: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.
  • Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa svojim lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste norveške omega-3 kapsule. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara

 

MINISTARSTVO ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE
REŠENJE BROJ: 8970/2016 od 31.05.2016.

Utisci

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “4x Omega-3 kapsule AKCIJA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.