NORWAY HOUSE Premium norveški
Omega-3 proizvodi
Za najbolji način unosa omega-3 masnih kiselina pobrinula se kompanija Norway House sa svojim premium omega-3 proizvodima, direktno iz Norveške. PRODAVNICA

Dobrodošli na OMEGA-3 NORWAY

Omega-3 Norway, kao ogranak Norway House d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer poznatih norveških brendova Biopharma i Norwegian Omega-3. Kompanija Norway House d.o.o. osnovana je 2009. godine i jedan od osnovnih ciljeva je uvoz visokokvalitetnih proizvoda iz Norveške.

Norveška je u svetu poznata po kristalno čistom moru i veličanstvenoj, netaknutoj prirodi. U zemlji 1000 fjordova i polarne svetlosti nastali su premium omega-3 proizvodi. Ponosni smo na činjenicu da su svi naši omega-3 Norway proizvodi razvijeni, ispitani i proizvedeni za norveško tržište u Norveškoj.

U Norveškoj su omega-3 proizvodi u svakodnevnoj upotrebi tokom cele godine kod većine Norvežana i pored svakodnevnog unosa jako kvalitetne sveže morske ribe. To je svakako jedan od razloga zbog čega su jedna od najzdravijih nacija. Inače, Norveška je jedina država na svetu gde je davanje omega-3 suplemenata deci obavezno zakonom, slično imunizaciji.

video

Norveški OMEGA-3 proizvodi

Za najbolji način unosa omega-3 masnih kiselina pobrinula se Omega-3 Norway sa svojim premium omega-3 proizvodima, direktno iz Norveške, sa garancijom kvaliteta i porekla. Reč je o dodacima ishrani namenjenim kako celoj porodici, tako i direktno prilagođenim ženama, deci i aktivnom stanovništvu.

Kvalitet OMEGA-3 NORWAY proizvoda

Dugogodišnja tradicija i inovativni razvoj su ključni faktori uspeha norveških omega-3 proizvoda. Naši premium omega-3 Norway proizvodi su nastali u cilju dobijanja najčistijih višenamenskih omega-3 proizvoda. Da bi se ostvario taj cilj korišćene su najčistije sirovine dobijene od plave ribe i arktičkog divljeg bakalara.

Sirovo riblje ulje je prerađeno i prečišćeno najsavremenijim procesima, čime su uklonjene sve štetne supstance i zagađivači. Riblje ulje zatim prolazi kroz drugi proces prerade ostavljajući sve esencijalne omega-3 aktivne sastojke netaknute.

Norveško omega-3 ulje sa ukusom limuna proizvedeno je od jetre divljeg norveškog arktičkog bakalara i izuzetno je lako za upotrebu. Sadrži omega-3 masne kiseline DHA i EPA, prirodne vitamine A, D, kao i vitamin E, a preporučuje se deci tokom rasta i razvoja, kao i trudnicama i dojiljama. Norveške omega-3 kapsule za žene utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet. Sadrže folnu kiselinu, ulje žutog noćurka i veoma delotvornu namirnicu – kakao, a pokazale su se odličnim u ublažavanju menstrualnih simptoma i menopauze. Norveške omega-3 kapsule za decu sadrže omega-3 masne kiseline DHA i EPA, kao i vitamine D i E. Preporučuju se deci tokom rasta i razvoja i to naročito iznad tri godine starosti. Norveške omega-3 kapsule namenjene svima prava su „vitaminska bomba“ i izvor esencijalnih masnih kiselina. Ove kapsulice su visoko koncentrovane i dokazano efikasne u očuvanju zdravog nervnog sistema i imuniteta tokom cele godine. Norveški prirodni morski kolagen je dodatak ishrani koji sadrži hidrolizovani morski kolagen peptan iz divljeg arktičkog bakalara sa vitaminom C i biotinom. Kolagen je najzastupljeniji protein u organizmu koji koži daje čvrstinu i zategnutost, glavni je sastojak hrskavice, ligamenata, tetiva, kostiju i desni.

Svi norveški omega-3 proizvodi su proizvedeni u skladu sa HACCP (Hazard analysis and critical control points) i GMP (Good Manufacturing Practice) za norveško tržište u Norveškoj. HACCP i GMP standardi obezbeđuju visok kvalitet i apsolutnu bezbednost norveških omega-3 proizvoda. Svi norveški omega-3 proizvodi su gluten free (ne sadrže gluten) i GMO free (ne sadrže GMO).

Naše norveške premium Omega-3 proizvode možete pronaći u Omega-3 Norway Shop No.1 u Pariskom magazinu, Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu, Omega-3 Norway Shop No.2 na Bulevaru Evrope 22 u Novom Sadu, kao i u Omega-3 Norway Shop No.3 u Ilije Garašanina 22 na Paliluli u Beogradu ili kupiti online u našoj prodavnici.

Omega-3 utisci kupaca